Incepand cu luna Septembrie, Jetrun EnergoEco este partenerul local Vegware.

De astazi puteti comanda produsele pe baza de PLA si MaterBi de la VegWare

Vegware este cel mai cunoscut nume in productia de solutii biodegradabile alternative pentru industria HoReCa dar si pentru publicul larg. Productia Vegware are la baza materiale 100% organice precum pulpa de trestie de zahar, MaterBi pe baza de amidon,  acid polilactic Ingeo. Toate produsele sunt compostabile, certificate conform EN 13432.

„Ne bucuram sa fim parte din acest val al schimbarii si sa exploram impreuna cu clientii nostri modalitati concrete de reducere a impactului pe care stilul nostru de viata il are asupra mediului. Suntem in permanenta cautare pentru solutii din ce in ce mai prietenoase cu mediul si sprijinim cat mai mult initiativele sectorului privat si ONG in reducerea si eliminarea poluarii cu plastic” – Adrian Moisa, CEO Jetrun EnergoEco.

Pana la completarea magazinului online cu noua gama de produse, asteptam cererile dvs. de oferta pe office@jetrun.ro atat pentru distributie cat si pentru clienti privati. In gama Vegware gasiti caserole de 500 si 1000 cc din PLA, pahare cu sau fara capac pana la 950 cc, caserole din trestie de zahar si multe alte solutii pentru ambalarea produselor alimentare. Produsele se livreaza din stoc Bucuresti sau pe baza de precomanda de la furnizor, cu livrare in maxim zece zile de la confirmarea comenzii.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

cumpara acum online