Saci menajeri si managementul deseurilor

De mai bine de doua decenii, BioBag este expertul in domeniu si cel mai important furnizor de solutii biodegradabile pentru managementul deseurilor. Pungile si sacii compostabili BioBag acopera o gama larga de aplicatii.

Sacii si pungile de gunoi menajer compostabili ajuta la reducerea cantitatii de deseuri organice ce ajung in fiecare an in gropile de gunoi. Prin compostarea fractiei organice din gunoiul menajer, se reduce problema spatiului necesar pentru depozitele de gunoi, se reduc emisiile in atmosfera de metan cu effect de sera si hydrogen sulfurat, se redau solului nutrientii continuti in fractia organica din gunoiul menajer.

BioBag ofera solutii practice, rezistente, igienice pentru gospodarii si restaurant. Sacii BioBag sunt rezistenti chiar si complet uzi, permit trecerea vaporilor de apa pentru eliminarea umiditatii in exces si astfel reduc formarea mirosurilor de descompunere specific gunoiului menajer. In plus, materialul din care sunt facuti sacii bodegradabili BioBag reprezinta o bariera eficienta impotriva bacteriilor, virusilor, sporilor si a mucegaiului.

Pentru colectarea casnica a gunoiului menajer, BioBag ofera si galeata ventilata MaxAir care impreuna cu sacii BioBag reprezinta sistemul de referinta pentru sortarea casinca a gunoiului menajer pentru compostare.

BioBag mai ofera si saci de mari dimensiuni si ‘linere’ pentru pubele de pana la 240 de litri, saci subtiri ce retin lichidele si pastreaza pubelele curate, reducand necesitatea spalarii lor.

cumpara acum online